De nieuwe realiteit, een samenleving op 1,5 meter afstand.

Dit jaar is duidelijk geworden dat een virus onze gehele maatschappij heeft ontwricht en dat er maatregelen nodig zijn om verspreiding van virussen tegen te houden.
Een van de opties is het plaatsen van schermen voor een veilige (werk) omgeving.

Vanaf dag 1 is Tekdaflex bezig geweest om voor veel verschillende branches oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en te produceren om een bijdrage te leveren aan een veilige samenleving met kunststof schermen.

Intussen wordt door het RIVM en onze regering gewezen op het belang van schermen in onze samenleving om het aantal besmettingen tegen te gaan.  

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor u uitgewerkt, graag adviseren wij u voor op maat gesneden oplossingen voor uw bedrijf. Denk hierbij aan helder kunststoffen als Acrylaat, PET-G en Polycarbonaat of zelfs matte en of gekleurde schermen zijn mogelijk. Graag bespreken wij met u de juiste  toepassing in uw situatie, denk hierbij ook aan resistentie tegen schoonmaakmiddelen, slagvastheid en het kostenplaatje.

Onze schermen, ook wel kuchscherm of spatscherm genoemd geven een extra veiligheid tegen het overdragen van virussen, echter houdt altijd de geldende regels van het RIVM aan om Corona eronder te krijgen.