TEKDAflex ontwerpt, produceert en levert sinds 1995 duurzame onderscheidende producten van kunststof. Van show- en verkoopdisplays en profielen tot complete winkelinrichting op maat. 
Onze flexibele productieafdeling en jarenlange ervaring maken het mogelijk snel en in nagenoeg elke oplage te produceren; van een enkel exemplaar tot grote oplagen.

Flexibele oplossingen in toepassing en logistiek

We kunnen onszelf opvallend flexibel noemen en doen dat niet voor niets. We laten u hier namelijk graag van meeprofiteren. Net als van onze kennis, uw sterke positie bij uw eindgebruikers is immers ook voor ons van groot belang. Als meedenkende partner vinden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding vanzelfsprekend net zo belangrijk als u.

Kijk rond op deze website en bekijk de uitgebreide mogelijkheden of het samenstellen van een voorraad- of aanmaakpakket.

Van uw probleem maken wij graag onze zorg !

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel met 0314 - 36 06 04. We zijn u graag van dienst!

Acrylaat

Acrylaat is een fantastische hoogwaardige kunststof: prima licht- en weersbestendig en oersterk. Het materiaal wordt gebruikt voor modelbouw, lichtbakken, scheidingswanden, afdekkappen, lichtstraten, displays enz. Wij leveren Acrylaat in een groot gamma aan kleuren, van bewerkt plaatmateriaal tot hoogwaardig eindproduct op maat.

Lees meer >

Displays

Een enkele display nodig? Een kleine serie of juist grote aantallen? TEKDAflex maakt het voor u, snel en op maat. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring met zowel de materialen, mogelijkheden als bewerkingsmethodes kunnen we ook op dit gebied uw flexibele, betrouwbare partner zijn. 

 

Lees meer >

Profielen

Scanrails, plintrubbers en stootlijsten maken een winkelinterieur pas echt af. Voor meer dan honderd gangbare profielen hebben wij eigen matrijzen uit voorraad leverbaar, andere profielen produceren wij voor u op maat, eventueel met logo/huisstijl bedrukking. 

 

Lees meer >